گفتگوی رادیو ایران با مدیران موفق تکین در نمایشگاه آگروفود، چالش‌های تولید محصولاتی باکیفیت

در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته (آگروفود)، رسانه‌های مختلف فرصتی برای مصاحبه با مدیران و فعالان برجسته در این حوزه داشتند. رادیو ایران نیز با حضور در این رویداد بزرگ، گفتگویی صمیمی و حرفه‌ای با مدیران شرکت پونک شیر خاوران ترتیب داد. این شرکت، تولیدکننده‌ی انواع پنیر پیتزا، خمیر پیتزا و خمیر پیراشکی با برند “تکین“، در سال‌های اخیر با کیفیت و نوآوری‌های خود جایگاه ویژه‌ای در بازار داخلی کسب کرده است.

در گفتگوی رادیو ایران با مدیران تکین، آقایان مهدی درستکار و مسعود درستکار به عنوان مدیران شرکت پونک شیر خاوران، در رابطه با تجربه‌ها، چالش‌ها و برنامه‌های آتی این شرکت در صنعت محصولات غذایی صحبت کرده و اطلاعات ارزشمندی از روند تولید و اهداف توسعه‌ی محصولاتشان را با شنوندگان رادیو ایران به اشتراک گذاشتند.

قسمتی از گفتگوی رادیو ایران با مدیران تکین

سلام به تو، هموطن گرانقدر! می‌دانم که در حین صحبت ما، سر و صدای محیطی هست؛ اما چه کنیم که در سالن محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران هستیم. می‌خواهم اکنون با مهندس درستکار، یکی از مسئولین محترم شرکت تولیدکننده‌ی محصولات غذایی، هم‌کلام شوم. اجازه بدهید از زبان ایشان با توانایی‌های مجموعه‌شان آشنا شویم:

مجری: سلام

مهندس درستکار: سلام عرض کردم شنوندگان عزیز. متشکرم از شما که تشریف آوردید داخل نمایشگاه و از غرفه‌ی ما بازدید کردید. عرضم به حضورتان که مجموعه‌ی ما از سال هشتاد و سه شروع به فعالیت کرده و در مشهد مقدس، شهرک صنعتی، در خدمت شما هستیم با محصولات پنیر پیتزا، خمیر پیتزا و خمیر پیراشکی.

مجری: آقای مهندس، ابتدا راجع به خودتان هم بگویید؛ خودتان و توانایی‌های تخصصی‌تان.

مهندس درستکار: خواهش می‌کنم. بنده مهدی درستکار هستم. کارشناسی برق دارم؛ مهندسی برق از دانشگاه بیرجند، کارشناسی از دانشگاه پرند و کارشناسی ارشد مدیریت مهندسی از دانشگاه یوپی‌ام مالزی.

مجری: ماشاالله، سه مدرک تخصصی! بشنویم که از مجموعه‌تان چه ویژگی‌هایی را برای شنوندگان معرفی می‌کنید. می‌دانم که این روزها صنایع غذایی پیشرفت زیادی کرده، به ویژه در زمینه‌ی بسته‌بندی غذاهای آماده. از زبان شما باشد.

مهندس درستکار: خواهش می‌کنم. واقعیت این است که ما مجموعه‌ای بودیم که کارمان را فقط براساس توانایی خود و توانایی فنی که داشتیم شروع کردیم. در ابتدا حمایت مالی و پشتوانه‌ی بانکی نداشتیم؛ دقیقاً از صفر شروع کردیم و خدا را شکر الان هم سهمی از بازار داریم. با حدود چهل نفر پرسنل ثابت که مستقیماً در کارخانه فعالیت می‌کنند، دفاتر فروش در سراسر کشور و حتی صادراتی که داشتیم، امیدواریم بتوانیم بحث صادراتمان را نیز تقویت کنیم.

مجری: زنده‌باد مهندس درستکار! آیا دفتر مرکزی همچنان در خراسان است یا در پایتخت هم جایگاهی پیدا کرده‌اید؟

مهندس درستکار: واقعیت این است که دفتر مرکزی ما در خراسان است. در تهران دفتر داشتیم، ولی تقریباً پنج سال است که به دلیل کرونا و مشکلات رفت‌وآمد، آن را به استان خراسان و نزدیک به محل تولیدمان منتقل کرده‌ایم. البته در پایتخت نماینده‌ی محترمی داریم که فعال هستند.

مجری: آقای درستکار، گفتید چهل نفر نیروی تخصصی به کار دعوت کرده‌اید، یعنی چهل خانواده معیشتشان هماهنگ شده و این کار بسیار ارزنده‌ای است. آیا امکانش هست که توسعه‌ی این کار را مدنظر قرار دهید و روزی بشنویم که ان‌شاءالله چهار هزار نفر به کار دعوت کرده‌اید؟

مهندس درستکار: حتماً همین‌طور است. واقعیت این است که یکی از اصلی‌ترین اهداف یک تولیدکننده، همین بحث اشتغال‌زایی است. ما حتی اکنون در حال توسعه هستیم و با مشکلات موجود در صنعت، اقتصادی و دیگر موارد، خط جدیدی راه‌اندازی می‌کنیم. خط تولید سس ان‌شاءالله به زودی طبق برنامه‌ریزی‌هایمان تا قبل از سال جدید راه‌اندازی می‌شود و این باعث می‌شود نیروی جدید استخدام شود و اشتغال بیشتری ایجاد گردد.

مجری: به امید خدا. آیا کار را با همکاری خانواده و اعضای خانواده شروع کردید یا نیرو جذب کردید؟

ادامه‌ی این مصاحبه را در فایل صوتی بشنوید.

به این مطلب چه امتیازی می‌دهید؟
سایر مطالب تکین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مصاحبه مدیران تکین، با رادیو ایران

جدید‌ترین مطالب

keyboard_arrow_up